Hakkımda

Fotoğrafım
fazlaca dengesiz..anı anını tutmayan..sabırsız..inatçı..bi okadarda tatlı şirinmi şirin 22'lik bir kız çocuğu aynı zamanda taze bloger :)

" SoL YanımdakiLer " ♥

14 Şubat 2012 Salı

Bugün Sevgi Günü .... ♥


Sevgilisi Olanlar

Sevgilisiyle birlikte geçirecekler için heyecanlı ve keyifli bir gün olacak. Pek çok kadın sevgilisinin kendine ne sürpriz yapacağını merak edecek. İşin aslı neden kadınlar sevgiye ait bir günün sorumluluğunu erkeğe yüklerler merak ediyorum. Bugün sevginin kutlanması günüyse, sürprizleri siz yapın. Eğer seviyor ve seviliyorsanız, beklemek ve almak yerine, vermeyi sevenlerden olun…

Sevgililer gününü para harcama günü haline çevirmeden de kutlayabilirsiniz. İçi bakkaldan alınmış çikolatalarla dolu bir kutuyu, renkli kağıtlarla kaplayıp, üstüne birlikte olduğunuz bir resmi yapıştırıp, bir şiir yazarak hediye edebilirsiniz.
Güzel bir yemek hazırlayıp, masayı süsleyip, ellerinizle yaptığınız ve arabasında dinlemesi için en sevdiğiniz şarkılardan oluşan bir cd’yi kurdeleye sarıp verebilirsiniz.

Sevgililer gününden pek çok sürpriz hazırlayabilirsiniz. Bu sizin birlikteliğinize ve hayal gücünüze, imkanlarınıza bağlı olarak değişecektir. Sadece bugünü hep erkeklerden bekleyen kadınlardan olmayın, siz de seviyorsunuz, bu kutlamaya katılın!  


Sevgilisi Olmayanlar

Bu özel günde yalnız olmanın ne kadar can sıkıcı olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz! Sevgilinizden yeni ayrılmış olabilirsiniz, uzun süredir hayatınızda kimse olmayabilir. Bütün bunlar suratınızı asıp oturmak için bahane değildir.
Önce yüzünüzdeki o solgun ifadeyi değiştirin. Akşam dışarı çıkmak istemiyor olabilirsiniz. Geçen gün bir kız arkadaşım, her yerde çift görmek sinirimi bozuyor dedi. Belki siz de aynı fikirdesinizdir. O zaman evde bekarlar partisi verin. Sizin gibi yalnız olan arkadaşlarınızı toplayın. Herkes gelirken yiyecek ve içecek bir şey getirirse, uzun soluklu bir hazırlık ihtiyacınız da kalmaz. Bu özel günü keyifli bir toplantıya çevirin. Sevginin doğum gününü kutlayın. Şu anda sizin hayatınızda olmaması, sonsuza kadar yalnız olacağınız anlamına gelmez.

Ayrıca pek çok mekan yalnızlar için partiler veriyor. En yakın arkadaşınızı alın ve bu partilerden birine gidin. Belki de hayatınızın prensi orada sizi bekliyordur.

Sevgililer gününü bu kadar kafanıza takmayın. Olayı büyütmeyin. Hayatınızda hiç sevgiliniz olmamış gibi davranmayın. Üniversite sınavında da siz kazanamayanlardan biri olsaydınız, bu dünyanın sonu olmazdı değil mi? Ama sizin kazanamamış olmanız, üniversitenin varlığına kızgın olmanızı gerektirmez. Aynı mantıkla düşünün. Sizin şu anda hayatınızda birisi olmaması, yarın olmayacağı anlamına gelmiyor. Sakin olun, sıradanlaştırın. O günü de diğer günlerden biri gibi geçirin. Olaya fazla anlam yüklemek beklentinizi arttırır.

Bu özel günü kutlamak için sevgiliniz olması değil, sevmeyi biliyor olmanız gerekiyor. Kutlanan şeyi yanlış yorumlamayın. Sevginin varlığını kutlayın, sevgilinizin varlığını değil...!

Candan Ünal

♥ Bugün SEVGİ günü ♥ Tüm Dostlarım sevgilinizle, eşinizle, arkadaşlarınızla, ailenizle,kardeşlerinizle çok mutlu olun,çok sevin... Sevgililer günü hepimize kutlu ve mutlu olsun :)))

Hiç yorum yok: