Hakkımda

Fotoğrafım
fazlaca dengesiz..anı anını tutmayan..sabırsız..inatçı..bi okadarda tatlı şirinmi şirin 22'lik bir kız çocuğu aynı zamanda taze bloger :)

" SoL YanımdakiLer " ♥

4 Kasım 2012 Pazar

Minik yavru için dua edermisiniz? Allah Vesile Olan Herkesden Razı olsun İnşaallah ...


5.5 aylık Hayata gözlerini açmış kapatmamak için varolmaya çalışan bir melek...Erken gelmiş dünyaya Ve tek istenen dua... Sizden tek istenen şey dua .Kimbilir belki Cennetin kapıları bunun için bile açılıverir sizlere Vesile olmak isterseniz dualarını eksik etmeyin...

Allah minik yavruyu anne ve babasına bağışlasın. Yardım için tek yapmamız gereken Yasin-i Şerif okumak ve okuduğumuzu Özgeya da Sevgi kardeşimizin blogunda belirtmek.

http://renkliduslerim.blogspot.gr/2012/11/acil-durum-efendim.html

http://degmesinyagliboya.blogspot.gr/2012/10/acilen-lazimsiniz.html

Kuran Okuyamazmısınız Ozaman bu duayı edelim ....

Ya şafi Şifa senden !


Ölüm hariç her derdin ilacını yaratan Allah’ım. 

Sağlığımızı Senin rızan için yaşamak ve Sana daha verimli bir kul olabilmek için istiyoruz. Hasta olan, darda olan kardeşlerimize ferahlık ve şifa ver. Bizlere, sağlığımızın kıymetini bileceğimiz basiret ve feraseti ver. Yalnız Sana kulluk eder, yalnız Sen’den şifa dileriz. Bizleri hidayetinle hidayetlendir Allah’ım. 

İstemesini bilemiyoruz Allah’im. Ama Sen vermeyi seversin. 
Kulluk edemedik ya Rab. Ama sen affetmeyi seversin. 
Sukrumuzü eda edemedik Mevlam. Ama sen nimetlendirmeyi seversin. 
Niyetimizi saf tutamadik Rabbim. Ama sen tovbeleri seversin. 
Amelimizi salih isleyemedik Allah’im. Ama sen kabul etmeyi seversin. 


Dilimiz donmuyor, yuregimiz yetmiyor. Acizligimizi anlatmaya. Arzuhalimizi soylemeye. Yaptiklarimizdan ve yapmadiklarimizdan dolayi ona yuk yukleme. Bize yazdigin ağir imtihanlara onu vesile etme. Bizi agir denemelerden gecirirken onu helak etme. Bir omur boyu onu mahkum etme. Korkulani verme. Zelil etme, aziz et dunya ve ahirette. Yasadiklarindan ibaret olsun omrunun butun zorluklari. Bin istemeyi gercekten bilmiyoruz. Ama sen gonlumdekini biliyorsun. Istedigimizi hayra cevirmek Senin elinde. Gonlumüzdekini hayra cevirmek Senin elinde. Hayra cevir Allahim. Bir hayirli sifa ver. 
Her hal icinde biz Senden raziyiz Rabbim. Senden razi olma halinde sebat edebilmeyi diliyoruz Rabbim. Sen de bizi razi oldugun kullar arasina kat. 



Ibrahim’in bu yangini mi yasamisti kurban edeceginde? 
Yakub’un bu yangini mi yasamisti hasret esliginde? 
Nuh’un bu yangini mi yasamisti teblig ettiginde? 
Habib’in bu yangini mi yasamisti kaybettiginde? 
Ibrahimin bicagina engel olan Allahim. Yakubun gozlerini yeniden acan Allahim. Nuhu selamete ulastiran Allahim. Eyyubu yeniden gencligine ve sagligina donduren Allahim. Yusufu zindandan tahta cikaran Allahim. Musayi denizlerden geciren Allahim. Isaya cani ve sifayi izninle dagittiran Allahim. Habibini makam-i mahmuda ulastiran Allah’im. Azametin hurmetine, kudretin hurmetine, sefkatin, merhametin, rahmetin, sevgin.. nimetlendirdiklerinin hurmetine, hurmete sayan tum varliklarin hurmetine. Sen cümlemizin bedenine buyuk imtihanlar verme. Yureklerimizi sonmez bir yangin yerine cevirme. . Selamete ulastir.Şifa ver Rabbim 



“Allahumme esgi ibadeke ve behaimeke venşur rahmetike vahyi beledek’el meyyit” 
(Ey Rabbim kullarını içir, rahmetini yay, ölü beldeni dirilt) 
Şifa Duası 


Amin. 



Bolca Ya şafi Ya şafi Ya şafi çekelim Rabbim Dualarımızı kabul etsin inş :(

Hiç yorum yok: